Cant log in 100% Cpu

Discussion in 'Help Desk' started by Mrov3r, Oct 4, 2015.

  1. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    No it's your use 1.8 client its 1.8 server. Check /version
     
  2. Clyv

    Clyv Member

    Joined:
    Sep 23, 2015
    Messages:
    210
    Likes Received:
    19
    Try using spigot 1.8

    And type tps in your console


    So we can see your ser verslag o meter
     
  3. Mrov3r

    Mrov3r New Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Harryplaymc i already did that.

    TechGGaming So what do i do do i go the console and do /version Or version because i cant log in the server -_-
     
  4. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
  5. Firestar311

    Firestar311 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    653
    Likes Received:
    236
    Hello, @Mrov3r
    Can you please follow @TechGGaming's advice EXACTLY. When you do /version please post what it says so that we may help further. We can't help you until you help us.

    Thanks, and have a great day!
     
  6. Mrov3r

    Mrov3r New Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    http://pastebin.com/rFicaEQH
    There.
    Also what does this have to do with cpu ? i just tped really far because i did not have the world border plugin ?
     
  7. Ellie

    Ellie Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2014
    Messages:
    951
    Likes Received:
    141
    I recommend you update to at least Spigot 1.8.6 as it has performance improvements and more. Also may you please post a full console log to http://www.pastebin.com, I know you've done this before however it wasn't a full console log it was just a lot of errors. Can you please send from where Multicraft receives the start command to where the server says "Startup Done (aTimes)! For help, type "help" or "?"".

    Thank you,

    ~DomThePotato
     
  8. Mrov3r

    Mrov3r New Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
  9. Mrov3r

    Mrov3r New Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
  10. Mrov3r

    Mrov3r New Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    BUMP

    Plz help
     
  11. jacksharkben

    jacksharkben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    117
    Ok
     
  12. jacksharkben

    jacksharkben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    117
    I found this in the log
    11.10 11:08:10 [Server] ERROR Error occurred while enabling Essentials v2.13.1 (Is it up to date?)

    11.10 11:08:10 [Server] ERROR Essentials not installed or failed to load. Essenials Protect is in emergency mode now.
     

Share This Page

  • About Us

    MCProHosting is the world's largest and leading server provider founded in 2011. Our mission is to provide top-quality support and premium services backed by a committed group of individuals who work to ensure your experience is nothing but the best.

    We have provided services to over 550,000 satisfied clients worldwide by exceeding the industry standard and with our passion to develop the community for the better. We keep this mentality every day as we move forward and expand our family.
  • Follow us on Twitter!