Help me!

Discussion in 'Help Desk' started by YT_Iron_Gaming, Mar 15, 2017.

  1. YT_Iron_Gaming

    YT_Iron_Gaming New Member

    Joined:
    Mar 15, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    I keep getting these two messages

    [Server] INFO [@: No objective was found by the name 'TimeObjective']

    [Server] INFO [@: The block at 119, 64, 21 is Daylight Sensor (expected: Daylight Sensor)]

    please help! thanks
     
    #1 YT_Iron_Gaming, Mar 15, 2017
    Last edited by a moderator: Mar 15, 2017
  2. jacksharkben

    jacksharkben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    133
    Best Answers:
    1
    Is this a modded server

    The "[Server] INFO [@: The block at 119, 64, 21 is Daylight Sensor (expected: Daylight Sensor)]"
    Message is just a info message telling you there is a daylight sensor there at times people will use then losses them at a point. Just info
     
  3. YT_Iron_Gaming

    YT_Iron_Gaming New Member

    Joined:
    Mar 15, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    but it keeps repeating is there a way to make it stop?

    thanks!

    and no its not a modded server
     
  4. jacksharkben

    jacksharkben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    133
    Best Answers:
    1
    119, 64, 21 are the cords where the thing is
     
  5. Kevin M

    Kevin M Active Member

    Joined:
    Dec 20, 2014
    Messages:
    311
    Likes Received:
    207
    Best Answers:
    1
    My best guess for this is to go to the coordinates 119, 64, 21 and remove the daylight sensor.
    To do this, type in /tp {name} 119 64 21, also be sure to be in the world where this is occurring.

    If you have any world-management plugins such as MV-Core or Multiverse-Core installed, type in the following command to return to the world with the issue:
    /mvtp {worldname}

    If this does not work, be sure to let me know so I can further investigate this issue.
     
  6. YT_Iron_Gaming

    YT_Iron_Gaming New Member

    Joined:
    Mar 15, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    i removed that block from everyworld and nothing has changed.
     
  7. jacksharkben

    jacksharkben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    133
    Best Answers:
    1
    Have you restarted the server after this.
     
  8. YT_Iron_Gaming

    YT_Iron_Gaming New Member

    Joined:
    Mar 15, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
  9. jacksharkben

    jacksharkben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    133
    Best Answers:
    1
  10. MrCubed

    MrCubed New Member

    Joined:
    Mar 15, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Run this command: /gamerule logAdminCommands false This will keep admin commands (command blocks too) from spamming in the console. If this doesn't help then what are your plugins?
     
  11. YT_Iron_Gaming

    YT_Iron_Gaming New Member

    Joined:
    Mar 15, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    omg thanks soooo much!!! =D
     

Share This Page