Help with server

Discussion in 'Help Desk' started by SporthorseDiva, Aug 6, 2015.

  1. Catscraft

    Catscraft Active Member

    Joined:
    Jul 2, 2015
    Messages:
    176
    Likes Received:
    26
    Hi, I logged on your server just now I saw that the ranks were not set up let me know what ranks and permissions you want for each rank. Are you still going to run a prison and factions? Because if so you will probably need to use pex for your ranks in order for paidranks to work.
     
  2. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    I will brb & yes I will give u a list.


    CAT I am on all day. Poke me TS please
     
    #22 SporthorseDiva, Aug 10, 2015
    Last edited: Aug 11, 2015
  3. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Still needing help, anyone know how to find a Hologram Hub plugin for Spigot 1.8+
     
  4. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    • Useful Useful x 1
  5. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
  6. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    Ok. Can you explain what you need with the Hub? Are you looking for a hub map or a plugin. If your looking for a plugin please explain what you like the plugin to do and i will be sure to try recommend a plugin that suits your needs.
     
  7. Gregin

    Gregin Member

    Joined:
    Mar 4, 2015
    Messages:
    84
    Likes Received:
    9
    I'm also available for assistance if needed.
     
  8. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Aren't you still on the Console for my server?
    If so I need a Hub with holograms, & compass so they can click menus for warps.
     
  9. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    K will look into it for you
     
    • Winner Winner x 1
  10. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    Can i get you to Pm me the Multicraft URL Path as i dont have it. I have a new PC now. Thanks.
     
    • Like Like x 1
  11. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Yes, I can. I can't get the touchscreen Holograms to work? Also, no Hub menu plugin?
     
  12. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Im on
     
  13. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    I can use the custom commends /menu if yo wish. I believe i am already using that plugin. Let me know if you like the /menu and i will set to up.
     
  14. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Does it open in a menu like mineplex? Also I want a NPC hub where I can click on mobs or animals to do certain things.
    I need to also use it where if someone falls off the Acropolis Hub they immediately get teleported back to /hub.
    Someone briefed our server & blew up 1 million TNT & so I need to World Border from center of Acropolis out just past the bouncy mini game. I also would like to reset the map & tracts ppl have been to fresh without reseting the entire server & all the commands n things.
     
  15. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    The nPC need to be at the far end of he Acropolis in the circular building.
     
  16. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    Yes it opens in a menu. You can try it by doing /menu.

    Citizens2 will do that for you when you click a mod and activates a commend.
     
  17. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    Lol sorry Diva, i just arrived for my days work. TimesZone are mean.
     
  18. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Ok I guess you can do /menu I tried it does not work
    Also I will download the Citizen2

    I created the 25566 for the server ip to move prisons so essentials & ranks won't collide but don't know how to move the files from main 22565 to 25566??
     
  19. ChrisC

    ChrisC Forum Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 7, 2015
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    259
    Citizen2 can be bit of a pain to install. You must use the correct version.

    To transfer the files over it would require you to use the terminal to copy files over or connect to FTP via filezilla to your server Centos and not multicraft. Are you thinking of possibly upgrading to a Bungee to join the 2 servers together?
     
  20. SporthorseDiva

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Ive asked for a bungee from Cory several times =( (I don't know how to transfer I had to get Cory to do it last time.
     

Share This Page

  • About Us

    MCProHosting is the world's largest and leading server provider founded in 2011. Our mission is to provide top-quality support and premium services backed by a committed group of individuals who work to ensure your experience is nothing but the best.

    We have provided services to over 550,000 satisfied clients worldwide by exceeding the industry standard and with our passion to develop the community for the better. We keep this mentality every day as we move forward and expand our family.
  • Follow us on Twitter!